Sunday, December 26, 2010

kau memang nak carik gaduh kan?!!!

Kau memang sengaja nak carik pasal ngan aku kan…kan… (kan nengok! aku dah gne ganti name diri AKU!)
x sedar diri kau tu kecik kan?!!!
x sudah-sudah hidup nak bebankan orang,
Suke carik pasal ngan aku kan,,,kan…
Kau memang!
Ape salah aku?
Aku budak yang ramai kata aku mmg baik (x dpt d’sangkal! )
Tapi nape kau masih ganggu aku lagi!!!! Aisyhhh…
Memang nak crik gduh nie!!!
Geram…geram…gerammm (sambil mencengkam gigi!jgn kne kancing gigi sudeyh wei,huhu…)
Tahu x kau menyusahkan idup aku, kau memaksa aku ngn family aku kuar wit untuk kau tau tak!
Isyhh….aku cakap g jauh-jauh! Jauh la…
Nak melekat, manje-manje gak kt aku gak die neh!
Kau mmg x faham bahase kan,…kan.... kau nak aku ckp bahase ape ha?
Cbe kau pilih! Aku cme tau bhse jawe, melayu, inggeris ckit2 r…
Rimasss r! pleaseee…tolong r….couhh…couhhh!...
Hangin dah neh!,darah dh nek pale dah nie, idung aku dh kempas kempis neh, mmg nak kne nieee,errmmmm….
Get 0ut NYAMUKKKKK!

Ngeee, wink2 ~~~
patot r x paham base, owh patottt! (oiii saadah die bukn manusia, buang air liur ko je tengkang-tengking die! Ade die kesah???huh  "-.-  )  Nyamuk ne paham la… sembur ridsect pon jap je ko pengsan terguling-guling kat lantai tu kan nyamukkk….t’pakse fmily slu beli ridsect, bazir tau tak cikMUK oiii…ko wat kulit aku yg putih mulus nie merah-merah tau….huhuhu
hati-hati! nyamuk kecil2 cili padi, berbisa, badan sebesar mane pon ade die kesah,sebelah mate pon die x pandang tau! (tau la die kecik, comeyl!huh...) yg penting die kenyang wei...uhuks3...
 
heeh, nyamuk ngah kt sebelah nie, join aku b’blogging n b’facebook awal pg neh, aiii!!!bla bla bla bla…..ciaooo... (",)


4 comments:

Maryam Fatanah said...

loh adda!...buat M seram jer...m ingt kan gadoh ngn sape td...

Nieza Micha said...

hahaha... kau memang pandai wat lawak kan... ku pikirkan ape la tadi... ngeh3...

adda said...

ngeee!!!gerammm, malam kne kcau ngan nyamuk,,pastu siang plak kne kacau ngn lalt plak,,,huhuu

ct amienah amyra as-sunnah said...

my dear adda...

entry yg superb duperb laa...
akak ingatkan adda gadoh dgn sape laa...
hihihihihi...dgn cik nyamuk upernyee...