Friday, December 17, 2010

kite lahir bulan 11 a.k.a November...!

Ape nak cite? saje selidik2 ape yang t'sirat dan t'surat nye budak-budak, makhluk-makhluk, sifat kaum hawa dan adam yg lahir bulan november neh... 

kite la tu!
jangan memain! ni kajian daripada ustaz feberet kite neh, Dato dr. Haji Fadzilah Kamsah tau,,,mmg x tau nk ckp ape la, kebanyakkan btol kot... 

Yg x btol tu ade juge ler c0ntohnye mcm : berbadan sasa,TUINGG!!!hahahahaha...mmg la kite kn pompuan...

Yg wat kite masih confius yg neh! : Kasih sayang dan emosi yang sangat mendalam dan romantik!!! walla beb,,,fuhhh, fulamak...kekekeke,x ley bla mentang-mentang kite suke bc novel cintan-cintun nie,heeh and ade la gak kasih sayang seorang ibu. (opssss...!poyo la weiii..wink2~~~)...akak kite la neh, sape suruh jge ank die dari baby kan dh melekat sifat keibuan dalam diri kite neh! (aisyhhh....masuk lif tekan butang sendiri nampakkkk!....h0hoh0 ;p)

Kalo nak nengok bulan len pon ley gak click kt gambar Dato Dr.Haji Fadzilah Kamsah yg hensem nie eh...

Okie, nie la calon-calon kajian sifat yg lahir pada bulan november, calon-calonnye adalah.....
  • Banyak idea dalam perkara... 
  • Sukar untuk dimengertikan dan memahami sikapnya
  • Berfikiran kehadapan.
  • Berfikiran unik dan bijak.
  • Penuh dengan idea-idea baru yang luarbiasa.
  • Pemikiran yang tajam.
  • Daya firasat yang sangat halus dan tinggi.
  • Sesuai jadi seorang doktor.
  • Cermat dan teliti.
  • Personaliti yang dinamik.
  • Sifat yg berahsia, pandai mencungkil dan mencari rahsia.
  • Banyak berfikir, kurang bercakap tetapi mesra.
  • Berani, pemurah setia dan banyak kesabaran.
  • Terlalu degil dan keras hati.
  • Apabila berkehendak sesuatu, akan diusahakan sehingga berjaya.
  • Tak suka marah kecuali digugat.
  • Mudah ambil berat terhadap orang lain.
  • Pandai muhasabah diri.
  • Cara berfikir yang lain dari orang lain.
  • Otak yang sangat tajam.
  • Pandai mendorong diri sendiri.
  • Tidak hargai pujian.
  • Kekuatan semangat dan daya juang yang sangat tinggi apabila berkehendak sesuatu.
  • Cuba sampai berjaya.
  • Badan yang sasa.
  • Kasih sayang dan emosi yang sangat mendalam dan romantik.
  • Tidak pasti dengan hubungan kasih sayang. 
  • Suka duduk di rumah.
  • Sangat rajin dan berkemampuan tinggi.
  • Amanah, jujur, setia dan pandai berahsia.
  • Tidak berapa berjaya dalam mengawal emosi.
  • Bercita-cita tinggi. 
  • Perangai tidak dapat diramal dan mudah berubah-ubah
 
Ade caye?same x?same x????...heeh...

: nguap sudah bah...k,ciao!

7 comments:

rms said...

menarik

adda said...

tq ;)

Jejaka Terhangat said...

haha..puji dr fadzilah khamsah ek..jap2..JT nak buat entri kutuk Dr Fadzilah Khamsah ni jap. hehe..

adda said...

what's?kutuk...aik2 JT,x mo le kutuk2, x bek ler...

Jejaka Terhangat said...

okey..dah siap entri yg dijanjikan tu..cik adda bleh TERJAHH sini:

Jejaka Terhangat: Dr. Fadzilah Khamsah Kata Kita Boleh Jadi Pelacur Kalau Keadaan Darurat..

adda said...

owh,psal brite t'baru neh...x semue nasihat perlu kite ikotkn JT?kite sndri kne la pandai menilai... ;)
pape pon tq info tu... :)

tiEra said...

prnh gak bce...kajian dr. nie mcm2 kn??psl bulan lahir,tulisan tgn..menarik:)