Sunday, January 30, 2011

amik angin, makan angin, perut kemb0ng ;p

Patot ke kutuk orang yang lemah @ ade wat salah? baran-baron betui la ngn orang cegini...bajet die terbek la? p jalan la,p la kekawan ngn mEm0nyet Beberuk kat hutan tu wat meeting dpt dose sesame percume turh....ye...ye...tau la die pandai, tapi x salah dapat hadiah percume plak, tolong orang yg lemah,,,ken...ken... huks...huks...huiks...

Bushan la pikir perihal orang sekeliling,malas pikir...wat pekak badak sumbu jek...aisyh... x ley, x ley! tertekan r... okie2...jdikan setiap kutukan itu sebgai sumber inspirasi...(ha?gila?makan ati ade ler...xpe, ati ayam banyak! huhu),,, x peer...c0ol n be positive...dorang tengah free-free bagi kiteorg hadiah pahale jangan le jual mahal beb!terime seadanye ngan seikhlas hati okie... ;p

beb! serabut!.....adda semalam jejalan nek bus g sunway..yeahhh! (cam org 1st time nek bus, jakon giler r! heeh...teruje jek ;p) 


gegatai p sunway nak wat pe erk?
wat pe gegedikx p sana na? sebab... nak men ICE-SKATING!....heeh, ada pandai ka? hei, nengok orang la beb! =))


posing lu before main =) (adda,oweq,ann,shirley,julie)

berlagak seyh,gaye cam pemain pro jek...padahal! jejak je tapak ice tu...k0 melalak-lalak terlolong-lalang kan adda cam bangunan tu kau yang punya ya? (heeh...saje jek nak amik pehatian mamat-mamat encem kt citu,ngeee~~~wink2 ;p )

see! okie pe ley berdiri...x yah terra-terra men...hahahaha


sakit siut jatuh cam nangka jatuh dr pok0k! kedebuk,duB! adoiiiiii......lelebam sume bebadan kite ari nie...patah tulang riuk kite men bendalah neh.....nak tunjuk gambar lebam besar kedabak neh...tapi...no..no..no..! aurat weyh!dun show-show!heeh...

shirley 2x10 je x tau men mcm kite,,,hahaha...

p0sing time! hehehe...

kite paling l0mbab giler nak pick-up men bendalah nie hahahaha... ( kontr0l cun weyh! ne leyh lasak-lasak sgt!wink2~~~ ) tapi totap bes! pe ku peduli ...
selalu g sunway neng0k jek org men, sekali men nak ag, jangan x caye kalo kite pro giler men 1 ari nty, jangan pandang ku sebelah mata, kerna aku wanita! lalalalala ;p

e'alah....kec0h  la mu adda neh,terlambat sudah...org nek keteapi pon dah keliling 1 malaysia, ko baru terhegeh-hegeh meru klang p0n belom tentu ko abis pusing lagi tau! (alaaa...bukan kite sorg x tau men! yg dh pro men pon de gak jatoh tergulik-guling lagi turh...okie pe kite dpt diri atas ice turh ken...ken... ;)

sakit badan sampai x larat nk senyum sebnarnye,huhu

Tiada manusia yg berjaya dlm semua yg dilakukannya dan kewujudan kita ini sebenarnye mesti menempuh kegagalan...tg penting kita tidak menjadi lemah semasa kegagalan itu terjadi dan kekalkan usaha hingga ke akhir hayat - joseph Conrad



Ade kawan suruh kite update blog sebab die bushan? hahahaha ...aisyhhh bertambah bushan la bace  blog kite yg suke membebel neh oiii... =))





10 comments:

little cart00n said...

da lama tak main ice skating..
dulu main, jatuh tergolek!
heee

Nieza Micha said...

addaaaa... bape bajet main ice skating kat sunway tu...? aku teringin nak main...>_<

Maryam Fatanah said...

amboih amboih...seronoknye org tu main ice skating tak ajak M...cewah! muah

adda said...

@little cart00n: heehehe...gedebuk sampai dh tak ingat nak kire la...hehe

adda said...

@Nieza Micha: tgh promosi raye china, weekend rm15...tp kalo x bwk stokin ngn glove kne bli....bajet lbeh ckit la...

kalo men, ready2 badan mu cantek jek landing kt ice tu,huhu =)

adda said...

@Maryam Fatanah : heeh...x dirancang p0n...x mau la men ngn M, nty adda kalah...hehehe ;p

ainngah said...

waaaa..adda men ice skating!! :)
jeles2!!

adda said...

@ainngah: dun jeles2! nty ain belnje adda plak ye men ice-skating...ritu dh janji ken...ken? ;p hahahaha

A.D.A.M. said...

Hahaha. Jtuh tergolek sekali sekala,xpe.:P

adda said...

@A.D.A.M: hahaha...sye bukn sekli sekala...berkali-kali daa..huhu