Friday, June 3, 2011

adda tetibe nak kawen??!!!erk? =|

kite tetibe teringin nak kawen???!perghhhh....ko pehal adda, gedixxx r!

Jangan gatai-gatai miang keladi muda la adda oiiii nak kawen!!!kekekeke.... 
awat nya, dah nak masuk 22 tahun tau taun ni, akak kite p0n kawen umur 21 tau, mak lagi umur 19 tahun x menyabor nak kawen, nak kate kite gatal nak kawen sekarang, maknenye mak ngan abah lagi gatal kan,?!hahahahaha..... 
apasalah nye ikot turun temurun resepi kuarge ken....kekekeke....
dok ha...mak abah ampun! noor sesaje guro2 manje ;p

wink2~~~ ngeeeee..... x nakkkk!
x dela...xde kene mengena pon, tetibe nak kawen?!!! buang tebiat pe, saje nak wat mak ngan abah gugur jantung kan...

4 serakan permainan

Gini alkisahnyer....xde kisah pape p0n cume nak share ari perkahwinan jiran a.k.a kawan sepermainan kite dah kawen(yana)... padahal umur atas kite je tapi dah kawen,,,same la ngan tudung merah(ninin) kat atas tu dah kawen gak, gatal kan dorang???mude-mude ag dah kawen!relax r dulu..hehehe...ngeee~~~

bukan pe disebabkan diorg la, sume orang dah meneka next year giliran kami pula...nasib bek antara 4 orang kite paling mude...yang kene dak tudung itam kat atas la tu, selamat ckit kene penangan maut mulut laser dorang...huhuhu

nak di pendekkan cerite, majlis perkahwinan nie langsung x de dalam perancangan dalam 1 tahun yg lalu, dimana mase tu time ninin kawen...
 yg hanya keluar dr mulut yana(yg kawen skrg)...eiii...aku kawen lame lagi, jauhhh lagi...x rancang dan x pikir pape pon lagi....tup...tup...

setahun kemudian..haaaa!!!amek kau!sah jadik isteri org!x nak...x nak...last2...tetibe dah ditabalkan jadik bini orang sekarang...

see??? betape Besar kebesaran tuhan, jodoh tu ditangan tuhan, manusia hanya merancang, tetapi allah lebih maha mengetahui.....tu yg kite tetibe takot!!! hahahaha.... 
(sekarang kite hanaya mampu: jangan kata x nak! ,tapi hanya berdoa ya allah kau maha mengetahui segalanya, janganla seawal itu jodohku tiba......amin...)hehehe...

dub....dab...dub...dab...jantung kite plak yg bergerak laju time neh  ..hahaha ;p


alahamdulillah.....lega....adek! wat peace untuk kak yana!c0ngratulation!

terpaku sejenak nengok pengantin kena solek...waduhhhh...rimas kot, mekap tebal sedepa!hahahahah

ngeeee~~~ tengah tunggu sang husband tiba dipelaminan


kami lom kawen!!! yeahhh...relax dlu ken...ken...hahaha
tenyeh adda..tenyeh bersih-bersih cawan tu!huhuhu

ingat senang wat bendala neh! pergghhhh....kalo kite x penyabor dah runtuh pelamin belakang tu!ngeee~~~ susah giler

fuhhhhh.....amik angin pengantin moga jodoh kami tiba juge 1 ari nanty...heheeehhh... ;p


ape kejadah yana tu amek gambar tepi jalan???hahaha... outdoor snap pic time!
 
kami p0n menyibuk gak nak bergambor gak

nengok!!! bukan nak tolong kite angkat lebuhan kain pengantin! ngat ringan pe, ngan labuci bagai, berat tau....heeh

trend kami...opsss! chantek kerrr? okie laaaa....hahaha...ngeee~~~

kami panggil nie pokok JODOH! ;p

kesihatan kurang mengizinkan...x dapat nak lompat cam dorang! nak gakkkk!

abisss sudah...alhamdulillah, sumenye berjalan ngan lancar...next week belah lelaki pulak kat taiping perak ade kenduri....
tahniah nur liana & yunus...
semoge kekal bahagia hingga hujung nyawa

kite majlis dah habis, baru terhegeh-hegeh nak pakai inai...heeh...oren giler siut...
okie, tu jela sepanjang majlis perkahwinan teman sepermainan kite sedari kecil...
dah besor die, dah jadik bini orang dah p0n...dah x de kawan lagi nak lepak-lepak eh...sume dah busy layan suami ye tak...urmmmm....

-tamat-

carikla barang bersembunyi kat bawah nie eh...

jumpe x???hahahaha....cian baby kecik, nasib bek x di scan gak mase kat kaunter...huhuhu

tengah layan lagu baru tajuknye:  'lagu sedih' dr kumpulan v.i.p(under KRU studio)

3 comments:

intan said...

kita doakan supaya jodoh adda cepat sampai..
dan intan bleh cepat2 dapat makan nasi minyak adda..
aminnn...

bhahaha
all the best adda!

Sr. adda said...

@intan: saje je kn.......owh tidakkk! ia seolah2 1 igauan! ;p

suke suke GRAPHY said...

wahhh cantikkkkk2.... kte bile laaah nk uploadddd...... huhuhu dh bersawangggg dah nie...