Monday, May 30, 2011

follower ke-100, o'alaaaaa kamo rupenyerr?!

genap 6 bulan da my blog!!!
baby kecik x mo pandang kamera la...

tapi stil tateh-tateh lagi belajor ape yg patot...
tapi kan genap 6 bulan la my follower baru nak genap 100 (bole la... susah tu, nak genapkan 10 pon berpoloh-poloh taw...ko ngat ko artis adda? heeh...) , tapi terkezut i...
follower ke-100 kite ialah IKA, my housemate??? wallla beb...

jeng..jeng...ceehhhhh nak gak die wat blog, ceeh....okie gak la...die ni banyak cakap, suke bercerita bagai, kal0 kenekan orang memang x pandang kiri kanan depan belakang,ha0hoh0 .... x cam kite sonyap jek, konpem la berperenggan2 ayat die...ley wat senaskah novel,! ;p ...

welkem la kite ucapkan kat die jadik seorang blogger akudandia, die dan aku, kau dan aku, aku cinta kau, kau cinta aku! haah... kite tau dia...dia tu saper???teetttt!...heeh, die budak dari selatan malaysia, segamat johor, sudah berpunya tau...!hoh0ho =D click jek name die, bole truih g blog die yang ala-ala swetzzzty pink (p0mpuan ne ley berpisah ngn kaler pink kan...)...follow la kalo bley eh...


wah....motif kite wat blog nie adelah nak luahkan perasaan n at da same time my blog is my frenz...!

100 follower genap 6 bulan sejak die dilahirkan...woh00o..ade ker org bukak? ape yg kite merepek bagai dalam ni p0n x tau la... ek'ala adda baru 100, org len dah beribu2 bagai dalam mase 3 ari je tau! (ade ker?kui...kui...) ;p x kecoh pon! hahahaha... saje jek...kite p0n bukan aktif mane pon...kalo time kecewa kecundang je, gumbire ketawe bagai baru ler terhegeh-hegeh nak bukak....

blog nieza micha kawan lame kite, die la yang ngajor kite tentang liku2 kehidupan pahit masin maneh kehidupan blogger neh, tetibe menyepi sejak busy ngan keje die, mane kau??? kau memang suke biarkan aku gantung tak bertali kan...kan...??? tolong la aku rindu nak gaduh  ngan kau...nasib bek selalu gaduh kat twitter ngan facebook...heeh...ngeee~~~

next entry ialah??? aku tetibe teringin nak kawen??? what? gatai benor! relax r...hahahahaha...tunggu eh...



blurrrr!!!nak wat keje thesis...
ad0oiii...naper la cuti2 p0n de keje gak! 
saje jek nak wat kite jadik budak rajin study, tau la kite neh malas belajor....huks...uhuk...
tengah dengar lagu dalam my song box~ jangan nakal:alif satar, please..please..please kamo jangan nakal!please...please...please adda jangan nakal ;p... daa...assalamualaikum...

3 comments:

ika zla said...

harus la saye berbangge coz kamu wat entry pasal saye..hihihihi..pe hadiah sempena org jd follower yg ke 100 nie???

Sr. adda said...

@ika zla: sky juice pleaseee....

ika zla said...

sky juice xmau la makcik...itu i pun reti wat..