Tuesday, July 26, 2011

apam...apam...apam oh apam!

Bile otak x berfungsi, tangan dah gatal-gatal, kaki x geti-geti diam, mata lip lap lap lip, jari x benti-benti mencarik, akhirnye jumpe juge =) 
Siap sudah! first time buat jadi juge, selalu g umah org kawen dapat 2,3, bijik jek,kedekut!heeh *ngeng*... ha neh adda amek kau sejibik! *sedap gak* wink2~~~ tekan butang lif masuk sendiri nampak *raise brow*
APAM POKALDOT BERINTI STRAWBERRY 
chumeyl ken...ken, iyakan?! katakan iya! ;)
Dah berkurun orang buat, tapi kite baru terhegeh-hegeh mau buat siq!

Bentakan naluri hati remaja kekadang adalah "Selfish!", yang kemungkinan membawa penyesalan seumur hidup tidak pon ia menjadi titisan memori yang sukar untuk dipadam kisahnya
Berfikirlah sebelum bertindak (",) *cam xde kne mengena jek ngan kuih atas!?erkkk? =/ *

i hate u!, dun disturb me okie?! x yah la wat ayat kesian ang kat ceq neh, please lah! rimas!~~~ fullstoP.

3 comments:

ainngah said...

cam sedap je..
adda..pos2! nak rase

Sr. adda said...

@ainngah: pos? 0ooo...bole jek, sat g adda pos resepinye erk..? heheeh...otw nak sampai ganu hancur dah apamnye dik..

n.a.d.i.a said...

nk resepi nie!!!!