Monday, January 2, 2012

sejenak awalan 2012

Sunyi sejenak blog aku,mmg dh x bape aktif sebab tak bersebab yg tak berapa perlu bersebab la,errrr... ;) busy lorh...sat g dah start Final Exam pulak, yeahhhh!!! aku tgh dalam kematangan sebagai seorg student,yeyehh! matang ke?

haa, ni schedule aku utk 3 minggu lagi...starting dis week =)
07/1/2012 - Paper Project Management
09/1/2012 - Paper Statutory Valuation
16/1/2012 - Paper Estate Agency
18/1/2012 - Paper Professional Practice
20/1/2012 - Paper Building Maintenance 1

xde maknenyer idup nak bahagia selepas exam habis, projek tahun akhir aku nak campak mane kalo aku terlebeh2 bahagia?hohoho... selagi 'hari keramat' tu tak lepas, ko x yah nak bermimpi-mimpi sampai ke bulan la adda, fulfill ur obligation as a EM Student dlu! ececeeh...gempak siut ayat aku!hahaha setakat tahu berucap tanpa usaha toksah berangan kejyaan ade dlm genggaman, tp aku hya mampu buat yg terbek, x janji tp insya'allah...

SELAMAT TAHUN BARU 2012
wit ma frend celebrate new year, #muke ketat! =)
2012 tibe suda,
walla...walla weyh...umur aku bakal menginjak 23 tahun...meh aku besaqkan ckit... 23 years old! gurlp...uwaaaaa,!! (air mata mencurah2!huhu) aku dh berumur suda... mmg sesuai la gelaran makcik kt umah ni,cm tetahu jek...

ari tu sambut #newyear kt sebelh umah aku jek, I-CITY shah alm...share video jap eh...


Calon-calon penting tahun ni,!
  • Rahsia ati sape yang tahu, kekeke ;)
  • SABAH bah, i'm coming soon...muge dgn izin Allah dipermudahkan
  • My #result!, aku nk gak result yg ok,w/pun aku bukan se genius matematik tahap Ady putra tu...se genius housemate aku, clasmate aku ke tp aku nk gak yg se genius tahap Tun Mahathir,x byk pon..hahahahah perasan! sila la #ukurbaju dibadan sendri,pleasela! ( tibe2 #tersedak! sape ngumpat aku ni?heeh ;) )
  • dis year insya'allah hbis study, last semester dh, nk keje rase gaji pertama =)
Dan..dan?dan lagi....x ley banyak2, kite manusia hanya mampu merancang,kalo x menjadi hati #kuciwa lebeh...#DOA je pembimbing diri, dekat padaNya...insya'allah yg mustahil itu jadi x mustahil... yang tak mungkin jadi mungkin dan yang tak pasti jadi pasti... 


Kekiri Ku Bunti, KeHutan Ku hilang,Ke timur Kukosong, Aku terus Bosan dan Tertekan, Seperti  Waktu yg terus meninggalkan aku......(,")(",)

2 comments:

intan said...

ha..dah abis study tu boleh fikir nak kawin plak..
ha kalau nak kawin tu plak jangan la lupa ajak intan. hikhik

Sr. adda said...

@intan ...ne ley lupe intan, wat2 lupe pon x ley...mesti jemput punyer lah!hahaha...
happy new year 2012 =)