Saturday, March 9, 2013

Bengang


Hey Benganglah! line tenet ni pon satu masalah buat aku lagi bengang kot...buffering, buffering, nak melayan drama Sehangat Asmara ni pon boleh buat spoil mood tau, baru nk feel romantika sikit, memang lagi bertambah bara yang terperuk didada... 
Bengang sampai hampir menitik air mata tau, bukan senang orang nak buat aku marah yg dimana adda terkenal dengan sikap sabar nye, erkk? yeryer je aku ni menaip syiokk sendiri nampak *kedua2pipiakunaik* 
Hah! aku baru je baling laptop, nampak x, tahap kebengangan aku macam na? ingat kaya sangat la tu nak baling-baling laptop? uwaaa terus mati laptop aku, tahu takot konon nak tunjuk 'kebengangan' sangatlah! fuhh nasib baik panjang umur, kau ingat bapak kau tukang membuat laptop? 
Sabarlah hati, Tenanglah jiwa... Subhanallah, mak dah tegur tu noor, masam je muka tu, cer maniskan muka sikit, jangan ditambah lagi rase petola kat muka tu huh 
Copcop,! Ni bengang pasai pa ni sebenarnya? urmmm... x da papa la, La pulak? heeh 
"Menari aku dengan gelisah,  
Lagi lagi lagi ku menangis, 
Sabarlah hati menahan perih, 
Terluka lagi dan lagi dalam kisahku.."-Elly 
Perghhh lagu macam orang putus cinta, bercinta pun entahkan iya tidak tetiba mau nak putusnya pasai pa? "Tenanglah jiwa Iring Langkahku..." xde kaitan pun lah, tetiba ja lagu ni bermain kat earphone aku, perli ka apa? huh 
Alaaa....ish alaaa, alaa, alaaa memang cam nak kene penapak kaki!Normal la manusia nak bengang, relax, cool, amik air semayang, solat dulu...senyum, Subhanallah Sabar itu sebahagian drpd Iman, Tarik nafas...inshaAllah,konpem mood baik, line kepala dah tegak dipenjuru kewarasan xde buffering, buffering lagi dah :) 
Ala chill la beb! x yah nak kebengangan sangatlah, bengang lagi Johor Darul Takzim tu ha kalah dengan Selangor ini malam tau heeh 4-1 woo ada kau? itu aja berita malam minggu 
p/s: Bengang remote tv asyik kat tangan abah je, apa ingat tv de dia punya sorang? bhahahahaha chantek punya bahasa kau, kuang ajaq punya anak haa =D xdela,gurau asam manis hidup, so kurungkan diri dalam bilik je,pasang earphone dengar lagu, baca novel ka, tengok drama ka then, p tidoq. Assalamualaikum

3 comments:

Siti Aminah Mustafa said...

bengang je baca blog adda nie..hehehehe...

Sr. adda said...

Haha akak jgn la bengang ngn kite huhu

Sr. adda said...
This comment has been removed by the author.